martes, 28 de marzo de 2017

1è TRINXAT D'OR

1r TRINXAT D'OR.

El proper 11 d’abril tindrà lloc a l’estació d’esquí de Masella, la celebració del 1er TRINXAT D’OR.
És una cursa amb un esperit Internacional on s’espera rebre corredors d’altres països i servirà per tancar la temporada
Aquesta cursa és el punt culminant d’uns mesos d’entrenaments i, hi poden participar des dels més petits (a partir de 6 anys) fins els més grans (16 anys).
Aquesta cursa està organitzada pel Club Esquí de Llívia i sorgeix després d’haver participat en altres curses similars com el Uovo d’Oro de Sestriere o la recent Pitarroy de Cerler. Són unes curses on el més important no és el resultat sinó l’experiència que adquireixen els corredors que s’enfronten a altres companys que no estan a la lliga Catalana.
Com que a part de ser una bona cursa és la clausura de la temporada, per cada categoria hi haurà 10 podis. A part, es comptarà amb molts més regals per tots els participants que es sortejaran abans i després de l’entrega de premis. A tall d’exemple els regals seran  d'esquí de la casa HEAD, material divers ofert per la botiga XTOT i per Camp Base, jocs de LEGO, trinxat del Carlit, caps de setmana Jaguar Land Rover Donnay  Barcelona, Nits d’hotel del Park hotel i un Welcome Pack per tots els participants.
                Així mateix es celebrarà un mini campionat de futbolí entre els entrenadors dels diferents clubs participants.
                Així doncs, no espereu més i apunteu als vostres fills i filles a la 1era edició del TRINXAT D’OR!!
 Salutacions
 Azzahara Ruiz
Trinxat D´Or
972 89 70 07

info@trinxatdor.cat  








No hay comentarios:

Publicar un comentario