miércoles, 6 de noviembre de 2013

AGRAÏMENT PÚBLIC.


Benvolguts socis i amics del Club Esquí Llívia.

Voldria donar-vos, en nom propi i en nom de tota la Junta, les gràcies a tots per la gran feina desenvolupada durant els dies de la celebració del Welcome Winter Llívia 2013.

Sense donar noms, vull remarcar la gran feina duta a terme, pels voluntaris del Club d’Esquí Llívia, que durant dos dies han fet que la presencia del Club amb aquesta fira hagi resultat la mes atractiva de les tres edicions desenvolupades fins avui.
Agrair de tot cor a les persones que ja havien col·laborat en les anteriors edicions, la seva continuïtat, coneixedors de la feina i l’esforç que havien de desenvolupar durant aquests dies i alguns d’ells la gran feina que venien fent des de feia setmanes i que encara continua, agrair sincerament a totes les persones que s’han incorporat aquest any, que ens han sorprès molt gratament, ja que amb les seves energies hem pogut lluir encara mes.

Animar-vos a la resta per les properes edicions d’aquest esdeveniment o d’altres que el Club organitza a participar.

Donar les gràcies igualment a tots els Patrocinadors, Col·laboradors, Expositors i Anunciants.

Encara que no deuria nombrar a ningú, (sempre hem diuen que no es políticament correcte) no puc deixar de donar les gràcies públicament a l’Escola d’Esquí de Llívia i SnowParkDivision, així com els seus responsables i personal, que han passat dies de feina molt dura perquè la pista i el bigair  estiguessin en perfectes condicions, i durant setmanes han fet un esforç increïble per atendre a Patrocinadors, Col·laboradors, Expositors i Anunciants.
I en aquest punt, voldria tenir un record especial per l’Aleix, amb el qual hem passat moltes hores, el mes que jo, treballant en aquesta pista i al final per un desafortunat incident no ha pogut gaudir dels dos dies de la festa per la qual havia treballat amb tantes ganes e il·lusió. Et desitjo una ràpida recuperació.


Una abraçada molt forta i sincera per a tots.

Jose.


President Club d’Esquí Llívia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario